Forum Discussion

RatchedPL's avatar
RatchedPL
Rising Novice
4 days ago

Rozpoznanie płci

Podczas gry męskimi drużynami podczas trybu menadżera czasami miałem sytuację, że komentator sportowy mówi do mnie jak do płci żeńskiej: terenerka zrobiła ...., pierwsze starcie rywalek... i tak dalej. Pojawia się to co jakiś czas. Podobnie napisy również w tedy komunikują sie do mnie jak do kobiety. Oczywiście gram postacią męską. 

Od jakiegoś czasu gram sobie jako ten sam menadżer w ligach kobiecych i tam takiego problemu nie mam. Przypuszczam (ale nie potwierdziłem tego), że dzieje się to jak głównym sędzią w potyczkach męskich jest kobieta. W ligach kobiecych tylko sędziami są kobiety i tam tego problemu być może dzięki temu nie ma, nie wiem.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej RatchedPL​ 

Dzięki za szczegółowe zgłoszenie i opis sytuacji. To zdecydowanie nie brzmi jak zamierzone działanie.

Jeśli uda Ci się jeszcze zauważyć konkretny schemat (np. konkretna liga, stadion, typ rozgrywek), daj znać - każda informacja może pomóc. Czy możesz także dołaczyć nagranie z takiego spotkania?

Dzięki za czujność!

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 days ago
1,143 Posts