Forum Discussion

piotrek_gamer's avatar
piotrek_gamer
Seasoned Newcomer
5 days ago

RTTF Champions Cup – wygrane nie są zaliczane

Dzień dobry mam taki jeden problem w zadaniu i przez to zadanie nie jestem zakwalifikowany do Pucharu Rywalizacji RTTF  z zadania kwalifikacje do ligi RTTF muszę rozegrać 12 meczy a mam tylko dziesięć rozegranych i to zadanie jest zablokowane i przez to nie mogę go ukończyć chcę żebyście mi to zadanie odblokowali żebym mógł dokończyć zadanie bardzo dziękuję 

4 Replies

• Szember97's avatar
    Szember97
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Wygrałem 8 meczy w lidze rttf co powinno dać mi dostęp do pucharu mistrzostw rttf(wymagane jest 7 zwycięstw). Co jest nie tak? Nie odebrałem nagrody za rozegranie 12 meczy więc powinienem mieć dalej możliwość uzyskania dostępu do pucharu mistrzostw rttf. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Cześć wszystkim, dzięki za poświęcony czas i podzielenie się informacjami o problemach, które napotykacie.

Przekazaliśmy to do zespołu, który już sprawdza sytuację. Gdy tylko pojawią się nowe informacje, damy znać.

Dzięki za cierpliwość.

• c8cf0851271217ad's avatar
    c8cf0851271217ad
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Udało się? U mnie to samo rozegrane 12 męczy wygrane 7 a kwalifikacji brak....

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
1,205 Posts