Forum Discussion

piotrek_gamer's avatar
piotrek_gamer
Seasoned Newcomer
5 days ago

RTTF Champions Cup – wygrane nie są zaliczane

Dzień dobry mam taki jeden problem w zadaniu i przez to zadanie nie jestem zakwalifikowany do Pucharu Rywalizacji RTTF  z zadania kwalifikacje do ligi RTTF muszę rozegrać 12 meczy a mam tylko dziesięć rozegranych i to zadanie jest zablokowane i przez to nie mogę go ukończyć chcę żebyście mi to zadanie odblokowali żebym mógł dokończyć zadanie bardzo dziękuję 

4 Replies

• c8cf0851271217ad's avatar
    c8cf0851271217ad
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Udało się? U mnie to samo rozegrane 12 męczy wygrane 7 a kwalifikacji brak....

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Cześć wszystkim, dzięki za poświęcony czas i podzielenie się informacjami o problemach, które napotykacie.

Przekazaliśmy to do zespołu, który już sprawdza sytuację. Gdy tylko pojawią się nowe informacje, damy znać.

Dzięki za cierpliwość.

• Szember97's avatar
    Szember97
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Wygrałem 8 meczy w lidze rttf co powinno dać mi dostęp do pucharu mistrzostw rttf(wymagane jest 7 zwycięstw). Co jest nie tak? Nie odebrałem nagrody za rozegranie 12 meczy więc powinienem mieć dalej możliwość uzyskania dostępu do pucharu mistrzostw rttf. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago
1,205 Posts