Forum Discussion

Radziodziadzio2's avatar
Radziodziadzio2
New Novice
2 months ago

Rynek transferowy

Witam wykonałem ewolucje z zakładki ,,Ryzykowna Gra,, jednak nie zaliczyło mi się przez co nie mogę korzystać z rynku transferowego.  Możecie mi jakoś pomóc.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Radziodziadzio2​ 

Na podstawie wypowiedzi graczy przygotowałam, podsumowanie wskazówek dotyczących odblokowania rynku transferowego:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).
  • Radziodziadzio2's avatar
    Radziodziadzio2
    New Novice
    2 months ago

hej chodziło mi o to że wykonałem ewolucje jednak nie została mi zaliczona w zadaniach a w zakładce ewolucje dalej  jej nie posiadam mam nadzieje ze bardziej pomoze

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.774 PostsLatest Activity: 14 hours ago