Forum Discussion

Arthurpsk1's avatar
Arthurpsk1
Newcomer
4 days ago
Solved

Rynek transferowy

Pomimo wykonania zadaia (dostałem tez trofeum) nie zalicza mi się "Ukończ ewolucję podstaw". Czy jest jakiś konkretny klucz jak mam to zrobić? "Ulepszyłem" już 2 piłkarzy. Gram na ps4

• Na podstawie wypowiedzi graczy z tego wątku, przygotowałam, podsumowanie wskazówek dotyczących odblokowania rynku transferowego:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).

3 Replies

• Mam to samo,i przez to mam zablokowany rynek transferowy. Nie moge w ogole zrobic tej ewolucji

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Na podstawie wypowiedzi graczy z tego wątku, przygotowałam, podsumowanie wskazówek dotyczących odblokowania rynku transferowego:

• Nie w „Ewolucjach”, a w „Nagrodach” – częsty błąd to szukanie zadania w zakładce Ewolucje. W rzeczywistości należy wejść w zakładkę Nagrody, wybrać tam odpowiednią kartę do ewolucji i nią rozegrać wymagane mecze (porada od oalexxandr).
    • Ewolucja „Wstępu do nagród” – znajduje się właśnie w zakładce Nagrody i staje się dostępna po rozegraniu 3 meczów Rush (bstxgod).
    • Srebrna karta – to dodatkowy warunek, o którym wspomniał inny gracz (99michal08).

About FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.550 PostsLatest Activity: 3 hours ago