DielveeNewcomer25 days agoSerwery EA nie mogą przetworzyć twojego żądania Cześć, Od około godziny mam problem z tym komunikatem po rozegraniu gry w jakimkolwiek trybie FUT. Wykonałem wszystkie kroki z poradników co do połączenia internetowego, sprawdziłem też, czy nie m...Show More
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 32 minutes ago951 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 32 minutes ago951 Posts
Recent DiscussionsFc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Błąd gry Chciałem sprzedać karne Neto (uderzenie gromu) i przy sprzedarzy wyskoczyła mi informacja ze widełki sie zmieniły i nie moglem jej sprzedać to zresetowałem konsole i wchodze spowrotem w ultimate team...Błąd po zakończonym meczu Witam , mam problem , po kazdym meczu mnie wyrzuca i pojawia sie komunikat ze nie moge polaczyć sie teraz z serwerami UT. Resetowalem router, naprawialem aplikacje, odinstalowywalem nic nie pomaga ....**bleep** nie gra Po wejściu do gry w ultimate team pisze że zablokowane bo zbyt dużo kont na tej konsoli używało ut chociaż tylko mogę główne konto używało i nie mogę grać ultimate team FCP doładowane przez BLIK Parę godzin temu doładowałem FCP przez BLIK i nadal nie ma waluty na koncie. Zgłaszać to czy jeszcze oczekiwać?