DielveeNewcomer5 months agoSerwery EA nie mogą przetworzyć twojego żądania Cześć, Od około godziny mam problem z tym komunikatem po rozegraniu gry w jakimkolwiek trybie FUT. Wykonałem wszystkie kroki z poradników co do połączenia internetowego, sprawdziłem też, czy nie m...Show More
Recent DiscussionsJBC EA SPORT ZA BRAK ODZEWU Powiedzcie mi jakim **bleep** moj kahn przebiega obok piłki gdize każdy inny bramkarz **bleep** rzuca się jak ja tak uderze jeżeli wgl dobiegne i nie wyprzedzi jakis cwel jak zawsze, fajne jest to że...Złota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! Zmieniająca się piłka Od pewnego czasu zauważyłem, że niemal co mecz gram inną piłką choć ustawioną mam jedną konkretną. Jest to bardzo irytujące ponieważ czasem muszę grać piłkami w kolorach, które mnie irytują. Czy ktoś...wirtualne czuby:) tragedia, nie dosc ze gramy z ziomkiem w kluby tylko w daie osoby to laczy nas z przeciwnikami po pięciu:( w dodatku teraz wygrywalismy 5 :0 wywala nas i meczu w ogóle nie zalicza, czy da sie jakos t...Brak zakupionego pakietu icon w grze Kupiłem na koncie PlayStation store dodatek ICON który jest w promocji i dzisiaj się zięcia za darmo. Mam oznaczenie że status :kupiono i dostalemnpowoadomienie na maila ze kupiono, natomiast ani w g...