malkovich1979Newcomer2 hours agoSezony - brak punktów mimo wygranej, przeciwnik sie rozłączaWygrywam mecz w sezonach, gość się rozłącza i nie dostaję punktów, jak mam to zgłosić i gdzie...
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,216 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 2 hours ago1,216 Posts
Recent DiscussionsSezony - brak punktów mimo wygranej, przeciwnik sie rozłącza Wygrywam mecz w sezonach, gość się rozłącza i nie dostaję punktów, jak mam to zgłosić i gdzie... Problemy z zawieszaniem gry EA Sports FC 26 Witam, Mam problem z grą EA Sports FC 26. Otóż gra zawiesza się chwilę po włączeniu (max. kilka minut). Nie wyskakuje żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie - po prostu zawiesza się obraz i dźwięk,...BUG ZE STEROWANIE W RIVALS NIE MOŻNA NORMALNIE GRAĆ W RIVALS NA PC, JUŻ Z 7 RAZY MUSIAŁEM PODDAWAĆ MECZ, BO STEROWANIE W TYM TRYBIE PRZESTAJE DZIAŁAĆ I NIE JESTEM W STANIE ANI PODAĆ, ANI STRZELIĆ, ANI ZMIENIĆ ZAWODNIKA GRAJĄC ...EA FC 26 Kluby - losowe lagi przez cały mecz EA_Kalina Chciałbym się zapytać czym jest spowodowane notoroyczne lagowanie mojej rozgrywki w co 2 meczu. Gdyby to był problem wyłącznie mojego łącza to okej, ale gram z 5 znajomymi i oni też mają...Nagłe spowolnienie i opóźnienie w EA26 Widzę, że trzeba wątek za wątkiem wstawiać, bo cieżko się doprosić o rozwiąznie problemu za grę, która się wydało pół tysiąca. Co z ciąglę pojawiającym się opóźnieniem na PC???? Bo szału idzie dostać...