Yoioooo65Newcomer3 months agoThompson 91Witam chce zgłosić błąd na switchu 2 thompson91 futer stars widelki max 30k.
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager3 months agoHej Yoioooo65 Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Recent DiscussionsZbugowane/zablokowane dodatkowe zadanie w Rivals Witam, od ostatniego sezonu(pod koniec) do teraz mam cały czas jedno i to samo zadanie "First half frenzy. Dziesiątki razy już strzeliłem 2 gole w 1 połowie i nie raz nie strzeliłem więc powinno się ...FC26 nie włącza się Witam, od jakiegoś czasu mam problem z włączeniem się gry, kiedy ma się już uruchomić, gra się nie odpala a na steam jest z powrotem ,,graj". FC26 Steam. Windows 11 build 26200.8875 EA App świe...zagrałem trzy mecze rush i brak nagrody w ewolucji Cześć, po długim czasie wrociłem do gry w tą serie. Zagrałem 3 mecze rush i się pogubiłem - nie mam żadnej nagrody do odebrania a chciałem pohandlować. 96 Joan Garcia po ewolucji blokuje mnie od grania online na xbox series s Po Tym Jak Dałem Joan'owi Garcia 96 national pride ewoulcje "No Way Through" majac go w składzie po pokazaniu składu mojego i przeciwnika wyrzuca mnie I pisze że utracono połacznie próbowałem naprawi...javalin problem robilem wszystko co w internecie pisali i nic nie dziala... mam juz dosyc od 3 miesiecy gry nie moge odpalic ... to jest jakis zart, ze Wy ea cos wymyslacie i pozniej klient ma problem ktory sam musi...