Yoioooo65Newcomer2 months agoThompson 91Witam chce zgłosić błąd na switchu 2 thompson91 futer stars widelki max 30k.
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager2 months agoHej Yoioooo65 Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Recent DiscussionsWyrzucenie w trakcie meczu Chciałem zagrać mecz w rivals była już końcówka meczu i wyrzuciło mnie z powodu braku połączenia internetu. Z moim internem było wszystko dobrze nawet na stronie ea miałem 96/100. Więc czy można coś ...Skrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Nie działająca ewolucja Od wczoraj nie mogę użyć ewolucji na żadnym zawodniku. Mimo tego że mam ją w zakładce "Nagrody" i mogę użyć jej jeszcze 6 razy. Od wczoraj nic się nie zmienia. Mimo restartowania konsoli, routera, po...EA FC 26 wyrzuca czarne okno od kilku miesięcy i się crashuje Dzień dobry, od paru miesięcy mam problem z EA FC 26. Pokazuje się okno wczytywania, następnie na parę sekund kolejne - czarne okno. Rozwiązanie z usunięciem plików z folderu Local nie działa, bo po ...Brak nagród za FUT Champions Witam wczoraj zakończyłem fut champion 15 meczów. Przy odbieraniu nagród wyskoczył jakiś błąd i nagrody zniknęły Co robić?