Yoioooo65Newcomer1 month agoThompson 91Witam chce zgłosić błąd na switchu 2 thompson91 futer stars widelki max 30k.
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager1 month agoHej Yoioooo65 Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Recent DiscussionsCiągłe wyrzucanie z meczu Constantly getting kicked out of the match. Podczas wyszukania gry jak już jestem na boisku pokazuje stadion tak jak zawsze i są zawsze nazwy każdego gracza, a mi u mnie pisze arsenal u przeciwnika i arsenal u mnie po czym wyrzuca z meczu do m...Fifa 26 Draft Online Zakupiłem już dwa razy Draft Online i dwa razy już mnie z niego wyrzuca i musze kupować na nowo czy można te 30 000 monet jakoś odzyskać Błąd z Zawodnikami Dostałem czerwoną kartkę w meczu Rivals po czym napisało mi że mój zawodnik jest zawieszony na jedną grę zagrałem trzy gry i dalej wszyscy zawodnicy którzy mają czerwoną kartkę dalej są zawieszeni Cz...Złota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! Zmieniająca się piłka Od pewnego czasu zauważyłem, że niemal co mecz gram inną piłką choć ustawioną mam jedną konkretną. Jest to bardzo irytujące ponieważ czasem muszę grać piłkami w kolorach, które mnie irytują. Czy ktoś...