Maciejix36Rising Newcomer6 hours agoTim cahillOdebrałem Tima Cahilla, ale nigdzie nie ma go w klubie..
Recent DiscussionsMały Tim - Brak Cahilla Mam problem z zadaniem „Mały Tim” z grupy zadań „Idealny wolej”. Otóż wykonałem zadanie „Mały Tim”, lecz nie dostałem z niego nagrody (Tima Cahilla) co uniemożliwia mi wykonanie kolejnych zadań z tej...Zadanie Mały Tim Mam problem z zadaniem „Mały Tim” z grupy zadań „Idealny wolej”. Otóż wykonałem zadanie „Mały Tim”, lecz nie dostałem z niego nagrody (Tima Cahilla) co uniemożliwia mi wykonanie kolejnych zadań z tej...Zadania Al Owairan Dzień dobry, zrobiłem wszystkie zadania AL Owairana i oprócz żetonów nie dostałem nagród w tym Tima Cahilla aby ukończyć grupe zadań, czy dostanę jeszcze tych zawodników?! nie zalicza mi zadania "Kraj na antypodach" mam problem z zadanie w tytule bo zaliczyłem 1/5 i nie mogę zaliczyć ani jednego i nie wiem o co chodzi czy to ktoś wytłumaczy a i mam w składzie 4 australijczyków i nowo zelandczyka i mi nie oznacza...Brak nagród za zadania Azja i Oceania Wykonałem około godziny 19-20 większość zadań potem przy odbieraniu nie dostałem ani Cahila ani nagród. Nie mogę ruszyć dalej grupy bez Cahila