JackHorn_ySeasoned Newcomer6 months agoTurniej Screamers - nie mogę zagrać turnieju Witam. Po wygraniu Turnieju Screamers za pierwszym podejściem, nie mogę zagrać drugi raz i zdobyć wszystkich nagród, a turniej jest zablokowany. problem.jpg938 KB
Peress133Rising Newcomer6 months agoRównież mam ten sam problem oraz błąd nie można dalej rozgrywać meczow I zdobywać nagród
Recent Discussionsźłe imię mówi komentator Czemu piłkarz który ma na imię Ronald komentator mówi na niego Sergio i to od kilku lat bo Ronald Araujo w EA FC 26 nazywany Sergio Araujo czemu Problem z połączeniem z serwerami Football Ultimate team Ledwo kupiłem grę, zagrałem 3 mecze na boty w squad battle, próbując odpalić 4 po wyborze zawodników (zmianie przez czerwoną kartkę) i próby "przejścia" dalej wywala mnie z błędem jak w tytule. Efekt...beznadziejnie wysoki ping tak jak widać na zdjęciu blokowanie podczas odbierania nagród sezonowych za każdym razem jak chcę odebrać nagrodę z osiągnięć sezonu , muszę uruchamiać grę od nowa. blokuje mnie w oknie odbioru. mam tak od dawana i nic z tym nie robicie ? za pewne nie tylko ja to mam. to ...Crash przy uruchamianiu gry!! Mam problem z uruchomieniem gry. Podczas uruchamiania występuje ten błąd. Grę mam pobraną poprzez Steam. Czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z tym problemem?