EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej 63gpjhi511jf Czy mógłbyś nieco jaśniej opisać problem, który napotkałeś?
Recent DiscussionsNie zalicza postępów w zadaniach Gdy ja zapraszam do meczu towarzyskiego ze znajomym i to on wyjdzie z meczu po wykonaniu danych czynności to nie zalicza mi postępu w żadnych zadaniach, natomiast jeśli zrobimy to samo, ale to ja dos...Nie można zapisać zasobów/wyglądu klubu Dzień dobry. Grałem w kluby, chciałem zmienic koszulki i pokazało error że nie udało zapisać ustawien klubu. chciałem zmienić zasoby, pokazało ten sam błąd Nie zalicza postępów w zadaniu Od ponad tygodnia zadanie street soccer nie zalicza postępów w trybie Rush. Dzisiaj zadanie pokazuje że jest wykonane bez ukończenia postepów i otrzymania nagród za nie. W podglądzie misje o Hugo San...To jest tupet Za zgłaszane błędy i prośbę o pomoc nie umie się doczekać ich odpowiedzi b poprostu nie umieją nic z tym zrobić za wyrażenie opini za ich olewatorstwo do graczy którzy za to płacą bana zaraz na dru...Brak możliwości odbioru nagród Premium z karnetu. Dzień dobry. Na każdym kroku EA rzuca człowiekowi kłody pod nogi. „Gra” ma tyle błędów że się chce rzygać. Nie można spokojnie usiąść w fotelu i zagrać meczu bo w każdej chwili może spotkać nas nies...