xzdrudj57ha6Rising Newcomer5 months agoW zadaniu ryzykowna gra ewolucjaZagrałem 3 mecze rush odblowkalemewolucje zrobiłem ja na 2 kartach odebrałem ewolucję a dalej mam niezaliczone zadanie ukończ ewolucję podstaw image.jpg1.3 MB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,195 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago1,195 Posts
Recent DiscussionsWbs ikona max 88 Polski opis W Polskiej wersji jezykowej w opisie wbs o ikone max 88 nie ma nic opisane, ze mozna trafic podstawowa wersje ikony, jednak ja traflem... Czy tak ma byc? Błąd techniczny w zadaniu Kwalifikacje Do Ligi RTTF Dzień dobry mam taki jeden problem w zadaniu i przez to zadanie nie jestem zakwalifikowany do Pucharu Rywalizacji RTTF z zadania kwalifikacje do ligi RTTF muszę rozegrać 12 meczy a mam tylko dziesię...Wyrzuca z każdego meczu Od kilku dni codziennie mam problem z rozgrywką. Każdy mecz rivals/mistrzostw/wydarzeń live kończy się wyrzuceniem to menu głównego. Mam szybki i bardzo stabilny internet. W innych grach online nie m...Problem z lobby w Klubach Próbujemy pograć ze znajomymi z klubu w tryb meczu towarzyskiego, ale nie możemy utworzyć lobby. Malo tego nawet nie widać ich w szatni. Nie da się wejść do składu, żeby grać mecze klubowe (tylko...Problem z kartami po ewolucji nagle znikają Nie wiem jak u Was jest ale u mnie jakoś od 3 dni nagle dwie karty po Evo zrobione dawno chodzi o Sona po Evo z eventu joga Bonito i zrobiony Estevao po paru Evo do overalla 87 Thunder. Obie te karty...