bocian111Rising Newcomer1 month agoWbs ikona max 88 Polski opisW Polskiej wersji jezykowej w opisie wbs o ikone max 88 nie ma nic opisane, ze mozna trafic podstawowa wersje ikony, jednak ja traflem... Czy tak ma byc?IMG_20260330_222311.jpg4.7 MB
Recent DiscussionsZłota karta zamiast TOTS w paczce trafiłem złotego kane a jest tots. POMOŻE KTOŚ!!! Zmieniająca się piłka Od pewnego czasu zauważyłem, że niemal co mecz gram inną piłką choć ustawioną mam jedną konkretną. Jest to bardzo irytujące ponieważ czasem muszę grać piłkami w kolorach, które mnie irytują. Czy ktoś...wirtualne czuby:) tragedia, nie dosc ze gramy z ziomkiem w kluby tylko w daie osoby to laczy nas z przeciwnikami po pięciu:( w dodatku teraz wygrywalismy 5 :0 wywala nas i meczu w ogóle nie zalicza, czy da sie jakos t...Brak zakupionego pakietu icon w grze Kupiłem na koncie PlayStation store dodatek ICON który jest w promocji i dzisiaj się zięcia za darmo. Mam oznaczenie że status :kupiono i dostalemnpowoadomienie na maila ze kupiono, natomiast ani w g...Paczka Ikon ps+ Odebrałem paczke w ps store na konsoli ps5, mam ps+, przywracałem licencje, grałem mecz i nie dostalem ikon ani żadnych kart.