PyranhaPLSeasoned Newcomer8 months agoWejdź do akcji Po wykonaniu wszystkich zadań z tej grupy nie zalicza zadania "Wejdź do akcji" w serii "Droga do zawodowstwa" 17592898137581792297581295021449.jpg5.2 MB
EA_KalinaCommunity Manager8 months agoDzięki za wasze posty! Nasz zespół obecnie pracuje nad zbadaniem sprawy. Gdy tylko pojawią się aktualizacje, udostępnimy je w głównym wątku TUTAJ – prosimy więc o jego śledzenie.
Recent DiscussionsMały tim Ukończyłem zadanie mały tim dwa dni temu i nadal nie otrzymałem za nie nagrody to jest karte tima cahila i evolucję, przez co nie mogę ukończyć zadania idealny wolej, czy ktoś z pracowników ea może s...Hej brak nagród za Azja oceania zadania zrobione brak nagród i cahilla co zrobic Brak nagród za Azja oceania brak cahill co dalej Brak nagród w klubie za zadania Azja i Oceania Witam, w dniu wczorajszym - 12 czerwiec - około godziny 19:15 chciałem odebrać część nagród po rozegraniu meczu w zakładce Azja i Oceania. Niestety zadania pojawiły się jako wykonane ale nagrody nie...Azja i Oceania - czy planujecie rozwiązać problem z brakiem nagród? Azja i Oceania - czy planujecie rozwiązać problem z brakiem nagród za ukończone zadania? Cahill Nie dostałem Tima Cahilla za wykonanie zadania o temacie Mały Tim i kiedy będzie można dostać nagrody za zadania