88rojekSeasoned Novice23 hours agowykupiłem dwie płatne ewolucje i nie dostałem stylów grywykupiłem dwie płatne ewolucje mroźny drybling i nie dostałem stylów gry po wykonaniu zadań
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago973 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago973 Posts
Recent DiscussionsEA FC 26 Dzien dobry, raczej wieczur pisze drogi raz DROGI bo nie mozecie naprawic ewolucje zrobilem raz ewolucje o nazwie bandyta i nie dostalem rynku transferowego czy mozecie to naprawic i dac mi ten rynek...Hacker Moje konto zostało zhakowane 1 stycznia, zgłosiłem to gdzie tylko się dało i na chwilę obecną nie dostałem żadnej odpowiedzi. Straciłem monety i karty o łącznej wartości 250 tysięcy monet. W aplikacj...Missing FC points Hello. I've returned to EA FC 26 after two months of not playing. I pre-ordered the Ultimate Edition, so I should have received 2,000 FC points each month for the first three months. I initially rece...Brak FC Points Witam. Wróciłem do ea fc 26 po 2 miesiącach nie grania. Miałem zakupioną wersje ultimate w przedsprzedaży, czyli powinienem dostać przez pierwsze 3 miesiące po 2000 fc points co miesiąc. Na początku ...Online Seasons - Matchmaking and the "Restrictive" Setting Not Working (FC 26) Problem in FC26: Online Seasons - Matchmaking and the "Restrictive" Setting Not Working (FC 26) For over three months since the release of EA SPORTS FC 26, Online Seasons has been seriously brok...