Forum Discussion

Lukorlo's avatar
Lukorlo
Rising Rookie
2 months ago

Wyrzucane z gry

Gra po rozpoczęciu meczu wyrzuca mnie do pulpitu po waszych "Naprawach" 20.11.2025  udało mi się zagrać 2 mecze UT(użyłem opcji Naprawy gry). Dziś 21.11.2025 ponownie usuwa mnie z gry.  Problem był notorycznie zgłaszany - nic nie  dały wasze aktualizacje . 

16 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Dzięki za Twój raport Lukorlo​ Widzę w DxDiag dwie rzeczy: bardzo stary sterownik Intel UHD 630 (2021 r.) + błędy LiveKernelEvent 141, czyli crash sterownika grafiki. Gra też próbuje używać zintegrowanej karty zamiast GTX 1650, co kończy się wywaleniem do pulpitu bez komunikatu.mSpróbuj proszę:

• Zaktualizować sterownik Intel UHD 630 (to kluczowe):
      https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19344/
      Restart po instalacji.
    • Wymusić GTX 1650 dla FC26.exe:
      Ustawienia Windows > Ekran > Ustawienia grafiki > FC26.exe > Wysoka wydajność.
    • Odświeżyć sterownik NVIDIA + wyłączyć overlay'e (GeForce / Discord).
    • Usunąć pliki konfiguracyjne gry (settings, fcsetup, umcache)

Pliki znajdują się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 26   (folder AppData jest folderem ukrytym) 

• Lukorlo's avatar
    Lukorlo
    Rising Rookie
    13 days ago

Po kilku zmianach stwierdzam że problem z usuwaniem z  gry nadal jest rzadszy ale jest głównie przez to że usuwa z gry a potem pokazuje się informacja Brak połączenia z serwerami EA (to jest wielokrotny błąd po waszej stronie bo użytkownik traci na tym że usunięto go z gry nie z jego winy)

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Lukorlo​ Dzięki za aktualizację — dobrze, że problem pojawia się rzadziej. Jeśli chcesz, podeślij nam jeszcze swoją ocenę połączenia (ping, jitter, typ sieci, dostawcę, sposób podłączenia).
    Rzucimy okiem i sprawdzimy, czy możemy zaproponować kroki, które poprawią stabilność Twojej sesji w FC 26.

• Lukorlo's avatar
    Lukorlo
    Rising Rookie
    8 days ago

Problem znów się powtarza cztery dni 5 meczy i z każdej gry z UT z Si mnie usuwa do pulpitu. Działa tylko rush i kariera piłkarska.

Nie widzę poprawek z waszej strony. Jednym łowem mam dość. Z zakupem edycji 27 z mojej strony możecie się pożegnać

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 26 minutes ago
952 Posts