olaparabumNewcomer5 days agoZa dużo FC pointsKupiłem pakiet w którym znajdowało się 2800 a dostałem 5700 wydałem tylko 2000 a reszty nie tykałem bo są one nadprogramowo
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 29 minutes ago1,011 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 29 minutes ago1,011 Posts
Recent DiscussionsOstrzeżenie o rozłączeniu Prawie codziennie wyrzuca mnie z gry, zazwyczaj przy pierwszym meczu i potem obniża i liczbe monet i najgorsze ze kwalifikuje jako przegrana. Nie ważne czy to mistrzostwa, squad battles czy rivals. N...Karnet premium Nie mogę odebrać paczki za karnet premium za level 37 a karnet skończyłem!!! ktoś pomoże Przepustka sezonowa niedostepna Nie dziala mi od jakiegos czasu przepustka sezonowa. Macie na to sposób Fc 26 przepustka sezonowa niedostępna Witam nie działa mi przepustka sezonowa Pokazuje mi że Usługa przepustki sezonowej niedostępna i osiąganie postępów w ramach przepustki sezonowej nie będzie możliwy Czy ktoś pomoże???? Rynek transferowy Żeby odblokować rynek transferowy trzeba wykonać zadania. Jedno z tych zadań to że jedną ewolucją trzeba zagrać trzy mecze rush. Wykonałem tą ewolucję lecz nie zagrałem w tryb rush i ewolucja się z...