danli_lfcSeasoned Newcomer8 months agoZadania "Droga do zawodowstwa"Ukończyłem wszystkie grupy wyzwań "Drogi do zawodowstwa", a mimo to, nie zaliczyło mi wszystkich, takich jak "Ryzykowna gra" .Screenshot_2025-09-29-11-27-45-570_com.ea.gp.fifaultimate.jpg439 KB
Recent DiscussionsSkrupulatność "Wyprawy narodów" Wykonałem dzisiaj wszystkie zadania Ameryki Północnej, natomiast w zadaniu Skrupulatność "Wyprawy narodów" - gdzie można dostać kartę Maradony - nie zaliczyło mi całej grupy. Czy to powszechny błąd ?...Błąd z wyzwaniem o maradone Zrobiłem wszystkie zadania skrupulatnosci Ameryki, lecz progres w wyzwaniu z Maradona się nie zmienił EA FC 26 wyrzuca czarne okno od kilku miesięcy i się crashuje Dzień dobry, od paru miesięcy mam problem z EA FC 26. Pokazuje się okno wczytywania, następnie na parę sekund kolejne - czarne okno. Rozwiązanie z usunięciem plików z folderu Local nie działa, bo po ...Nie działająca ewolucja Od wczoraj nie mogę użyć ewolucji na żadnym zawodniku. Mimo tego że mam ją w zakładce "Nagrody" i mogę użyć jej jeszcze 6 razy. Od wczoraj nic się nie zmienia. Mimo restartowania konsoli, routera, po...Mecz skład battle Wygrałem 4:0 a wynik 0:3 dla mnie Piszę bo gram w skład batle wygrałem mecz 4:0 internet wy…włączyłem grę od nowa a tam wynik 3:0 dla przeciwnika możecie to naprawić