WislokWisniowa_cNewcomer2 months agozadanie z golami na turnieju Straszliwej siłyna turnieju straszliwej siły liczy mi tylko jednego gola na mecz pomimo że łącznie w turnieju strzeliłem z 40 mam policzone tylko 8
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,050 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago1,050 Posts
Recent DiscussionsPołączenie konta EA z PS Nie mogę połączyć swojego konta z PlayStation network. Cały czas wywala że nie mam Internetu gdzie jest on normalnie działający. Sbc zniknęło z mojego konta przed czasem Dziendobry robiłem sbc o ikonę 1 z3 ikon bisu przepaliłem 4 składy i zniknęło sbc a miałem czas na dokończenie niby jeszcze 10 dni. Czarne buty w trybie kariery dynamicznej managera Po zmianie wygladu butow zawodnika w Dynamicznej Karierze Managera wracaja do pierwotnej czarnej postaci po rozegraniu meczu lub wyjsciu z gry i wczytaniu zapisu niedziałające menu ultimate team na nintendo swith Co mam zrobić, gdy na nintendo swith kiedy wchodzę do trybu ultimate team wyświetla mi się tylko stadion w tle bez żadnych opcji? Mam tak od 2 dni, a resetowanie konsoli nic nie dało. Tak samo podpow...Brak dodatkowych nagród do edycji gry TOTY Witam, 18.01.2026 kupiłem na Steam FC26 edycja TOTY. Problem w tym, że wciąż nie otrzymałem żadnej dodatkowej zawartości. Żadnych paczek ani dodatkowego expa. Pisałem do supportu, ale wciąż cisza.