Wojciu0807Newcomer14 days agozagrałem trzy mecze rush i brak nagrody w ewolucjiCześć, po długim czasie wrociłem do gry w tą serie. Zagrałem 3 mecze rush i się pogubiłem - nie mam żadnej nagrody do odebrania a chciałem pohandlować.
Recent DiscussionsEdycja menadżera w trybie kariery PS4 Po odtworzeniu zakładki "Edytor menadżerów" i przejściu do sekcji "głowa" niejednokrotnie zablokowana jest możliwość edycji własnej głowy a jedynie może zmienić na jednego z "gotowców". Wszystko dzie...Bład w transferach Robiłem ręcznie transfery w Bundeslidze,transferują Diomande do Realu Madryt ,zawodnik jest i w Realu Madryt i RB Lipsk,tak samo jest z innymi piłkarzami zmieniającymi klub.ktos wie jak temu zaradzić...Problem z ustawieniami klubu w Klubach!!! Od około 2 tygodni mam problem z moim klubem w EA SPORTS FC 26 w trybie Kluby. ||Jestem obecnie menedżerem klubu ale nie jestem jego założycielem. Założyciel wcześniej opuścił klub i obecnie nikt nie...Brak biegu??? Dzisiaj ponownie natknąłem sie na ten sam problem, ostatnie 5 minut, podaję piłkę prostopadle, moj napastnik przyjmuje, a zamiast biec, to sobie truchta (napastnik Temp 97 strzal 97), przez co obrońc...Gra offline Witam. Zauważyłem następujące błędy w grze offline EA Sports FC 26 : SI po rozpoczęciu meczu , od razu wybija piłkę na aut , głównie w trybie turnieju Gdy robię sobie transfery w trybie Edytuj ze...