RyugoTrueSeasoned Novice2 months agoZbugowana misja Siemka już od kilku dni nie aktualizuje mi sie misja dokladniej Droga do Zawodowstwa. Ktoś ma jakiś pomysł co jest nie tak 774f4327-6b55-47c4-9e13-c0d4f33c260f.jpg147 KB
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago840 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago840 Posts
Recent DiscussionsPytanie do pracowników EA Czy EA ma zamiar naprawić błąd ze spadkami FPS na platformie PC? Pracujecie nad tym a jeżeli tak to kiedy możemy spodziewać się, że ten błąd zostanie naprawiony? Bo jak nie macie zamiaru tego naprawi...Nagłe rozłączenie Juz któryś raz wygrywam sobie spotkanie w DR ale zanim rozliczy spotkanie nagle utrata polaczenia, wchodze do gry a tam ostrzezenie o rozlaczeniu brak pkt w DR... odechciewa sie grac... Cheater Super jest grać na cheaterow. EA robi, aż tak dużo, żeby ich nie było. Nawet ten ich Antycheat jest tak wspaniały, że żadnego cheatera nie przepuści. Jak to super się cieszę grać w grę w której kompe...Gk nie reaguje Witam na pozycji GK w klubach gdy przeciwnik podchodzi bardzo blisko bramkarza i próbuje go kiwać bramkarz nie potrafi rzucić się na piłkę pod nogi napastnika weźcie to naprawcie ale już błąd gry grałem mecz w mistrzostwach strzeliłem bramkę przeciwnik chciał zabrać pauze ale nie mógł ja też wyszedł z meczu jego zawodnik miał niebieską strzałkę nad głową skończyła się połowa to zawiesił się m...