jasiupietkaNewcomer2 days agoZero punktów w squad battleCześć, by odpocząć troszkę od rozgrywki online pograłem chwile w squad battle i zobaczyłem, że po wygranym meczu dostałem 0 punktów. Dlaczego tak się stało?
Featured PlacesFC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 11 minutes ago965 Posts
FC 26 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 11 minutes ago965 Posts
Recent DiscussionsBrak komentarza podczas meczu Od wczoraj borykam się z problemem braku jakiekogolwiek komentarza podczas meczu - czy polski czy angielski czy jakikolwiek inny. Problem występuje w karierze, szybki mecz, ut - generalnie wszędzie. ...Problem z ewolucją podstaw Witam, Mam problem z odblokowaniem rynku transferowego. Żeby go odblokować, należało wykonać różne zadania. mam wykonane 3 z 4 dostępnych zadań, a z jednym mam problem. Zadanie brzmi "ukończ ewoluc...Monety Dopiero opublikowałem posta a propos tego że gra sama mi sprzedaje karty wymienne. I teraz sobie przypomniałem że miałem blisko 200k monet a teraz mam 800 nie kupując żadnej paczki ani zawodników. EA...Karty wymienne/rynek transferowy Nie wiem jak to się dzieje ale gra sama za mnie sprzedaje mi moje wymienne karty. Właśnie włączyłem UT i popatrzyłem na rynek, pokazało mi że sprzedałem złotą kartę Saliby, Winter Wildcard Nevesa ...opoznienie w Division Rivals i gra w slow motion pilkarze biegaja jak 20tempa problem opoznienie w Division Rivals, oraz grając mam gre jakby w slow motion tzn oni biegają jakby mieli kazdy po 20 tempa. kurva jak oni robią gre to maja wyjedane w to czy to dziala czy nie spójrz...