Forum Discussion

valde85's avatar
valde85
Seasoned Newcomer
28 days ago

Zwrot wygranej fut champions

Ostatni mecz fut champions, mecz o 9 winow, gracz [CM edit] odkłada pada przycstsnie 4 - 0 dla mnie , w drugiej połowie oczywiście rozłączenie z serwerami ea i naliczona porażka, proszę o zwrot 9 wygranej, albo koleś cheatowal albo to wasze serwery nie ogarnęły, cały dzień żadnych problemów z połączeniem, zero lagow,  mecz o godzinie 17:40

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Hej valde85​ 

Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od publicznego oskarżania graczy o oszukiwanie, ponieważ jest to sprzeczne z naszą polityką "Naming and Shaming" na EA Forums. Jeśli masz wrażenie, że zdarzyło się coś nietypowego i chciałbyś to zgłosić, zawsze możesz skorzystać z oficjalnych sposobów raportowania dostępnych w EA. Dzięki temu odpowiednie zespoły będą mogły to sprawdzić. 

1. Otwórz listę znajomych w EA app. 
    2. Wybierz opcję Dodaj znajomego. 
    3. Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić. 
    4. Wybierz jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika. 
    5. Wybierz menu z trzema pionowymi kreskami (ᐧᐧᐧ) obok nazwy profilu. 
    6. Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie. 
    7. Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza. 
    8. Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu. 
    9. Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy. 
    10. Wybierz opcję Wyślij. 

• Dodatkowo chcę poinformować, że zmiana wyniku meczu lub innych statystyk jest niemożliwa.
  • valde85's avatar
    valde85
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Czyli macie to gdzieś że pełno cheaterow na PC, w ogóle nie pomagacie, zabrała mi wasza gra wina, widać właśnie jak zgłoszenia pomagają,  niech ludzie znają nicki ludzi którzy oszukują w waszej grze, żądam rekompensaty bonjezelibto kiecon to wasze serwery mnie rozłączyły 

• miałem przed chwilą ten sam problem, ale w turnieju tor przeszkód. Przeciwnik odkłada pada, nie rusza się zawodnikiem. Ja normalnie sterowałem swoim obrońcą z piłką, rozłącza mnie, walkower dla przeciwnika i  pokazuje, że to ja byłem nieaktywny. Był to ostatni mecz w rundzie, dwa poprzednie wygrałem. Gratuluje za super anticheat i oddajcie mi to zwycięstwo.

• valde85's avatar
    valde85
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Jakaś odpowiedź, wasze serwery zabierały wygrane graczom, na PC mimo anticheata nadal da cheaterzy

Featured Places

Node avatar for FC 26 Zgłaszanie błędów

FC 26 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 26 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago
839 Posts