oskar023Rising Newcomer3 months agoŻetony i blokada paczekPanowie trafiłem zeton w jakies paczce i teraz nie mogę tego zatwierdzić i nic dalej otwierać....klikam w to i mnie wywala, problem od wczoraj.
Recent DiscussionsBan blokada na rynku transferowym Hej Podczas eventu tytanów trofeów kupiłem za 70k kilka sztuk kart campbella 91 z mysla o szybkim flipie, niestety flip sie nie udał a ja na rynku zostałem z 3-4 sztukami tych kart. Sukcesywnie ...Zablokowany rynek transferowy i konfiskata monet Witam. Udało mi się znaleźć sposób i zarobiłem dużo monet podczas eventu futties. Wszystko robiłem uczciwie. Najpierw EA zabrała mi 6 milionów a gdy złożyłem 3 odwołania i dalej trochę handlowałem z...Rozpatrywanie bana na rynek transferowy. Ogólnie to nie siedzę na żadnych forach tutaj też zajrzałem może dwa lub trzy razy w życiu ale to co się wydarzyło ostatnio w FUT mnie zgniotło a dobiło "profesjonalne rozwiązanie problemu przez wykw...Ustawianie i używanie funkcji czasu grania w EA SPORTS FC™ Funkcja czasu grania w EA SPORTS FC™ daje ci wgląd w czas spędzany w grze, liczbę rozegranych meczów tygodniowo (poza symulowanymi meczami w trybie kariery) oraz sposób korzystania z FC Points i pacz...Brak paczek promocyjnych PC Dlaczego od paru dni nie ma zadnych paczek specjanych w sklepie? Otworzyłem wszystkie i od paru dni nie mam nic odswiezonego. O co chodzi?