oskar023Rising Newcomer1 month agoŻetony i blokada paczekPanowie trafiłem zeton w jakies paczce i teraz nie mogę tego zatwierdzić i nic dalej otwierać....klikam w to i mnie wywala, problem od wczoraj.
Recent DiscussionsCo sądzicie na temat całego EA I TEJ FC26? Co sądzicie na temat błędów gry fc 26? Na bezradność pomocy technicznej ? I zamulonej mechaniki i płynności gry? Wyolbrzymionych cyfrach na kartach które nic nie wnoszą tylko bawią się w pseudo cen...Zaplanowana przerwa techniczna – 29 lipca 29 lipca przeprowadzimy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możecie zostać rozłączeni z grą lub nie mieć dostępu do usług online. Harmonogram prac: FC 24: 07:00–12:00 UTC FC 25 i F...Ranking Ranking w UT nie wyświetla nic, ani w zarobkach meczowych, zysku na rynku, najlepszy skład, jak to naprawić Mecz niezaliczony po utracie połączenia z usługami EA Przed chwilą przy hrze toru przeszkód wywaliło mnie z meczu po 90min przy prowadzeniu 7:2 , nie było w tym winy z mojej strony bo po wywaleniu do głównego menu i próbie zalogowania wyskakiwał komunik...Nagrody za Rivals Dlaczego drugi tydzień z rzędu pomimo osiągnięcia nagrody tygodnia i ulepszenia , robiąc wgląd jaka nagroda zostanie mi przyznana za ligę 4 bylo i jest pokazane 500 żetonów Futties plus 1 z 4 rzadki...