Forum Discussion

WoCash12's avatar
WoCash12
Seasoned Newcomer
2 months ago

Aktualizacja z 11.11

Serio, czy ktoś w waszym zespole w ogóle gra w to, co wypuszcza?

Po ostatnim patchu zawodnicy poruszają się, jakby ktoś nasmarował boisko smołą — tempo gry, animacje i reakcje wyglądają gorzej niż przed aktualizacją.

Wygląda na to, że priorytetem jest kolejny kosmetyczny skin do FUT, a nie fundamenty rozgrywki. To nie jest „nowa zawartość” — to pokaz, że dla was pieniądze ważniejsze niż jakość produktu.
Jeśli nie potraficie wypuścić patcha, który poprawia podstawy mechaniki, to może przestańcie udawać, że słuchacie społeczności.

Ileż można się bawić z wami - oddajcie mi pieniądze za grę...

4 Replies

• Mvrquesssk's avatar
    Mvrquesssk
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Gra chodzi jak ściek, przeciwnik ma gameplay o wiele lepszy niż ja i to widać.

Ktoś mając gorsze karty jest w stanie w ogóle podejśc pod moją bramke bez najmniejszego problemu.

Ktoś kto nawet pada nie potrafi dobrze w ręce trzymac, chore. CHORE

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    2 months ago

To jest chore, jakim cudem ty ledwie się ruszasz, a przeciwnik kręci bączki. Internet światłowód 7ms. Dlaczego nie ma możliwości wyboru serwera na jakim gramy. Tu nawet nie wiemy z jakiego kraju mamy przeciwnika, pokazuje ping do serwera w warszawie, a z kim łączy i jak daleko jest rywal już nie. Powolna gra zamulona także na konsolach.

• a17ef656f833e483's avatar
    a17ef656f833e483
    Seasoned Rookie
    2 months ago

To jest to! Dlatego później w wyższych ligach spotyka się kolesi, którzy normalnie nigdy nie wyszliby powyżej 7. Ale kupują FC kasę za więcej niż kosztuje wersja ultimate i się kręci. A każdy inny patrzy i niedowierza,bo trzyma pada i wie co z nim robić. Tylko niestety nie ma przełożenia na ekran. Na nim jest szybkość szachów, nie piłki nożnej 

• To że wolno biegamy to jest fakt i z tym również da się wygrać, gorzej jest jak co trzecie podanie jest do rywala tym bardziej że  gram krótkimi podaniami, a na dodatek moi napastnicy mijają bramkę z pięciu metrów i to w jednym meczu czterokrotnie to dopiero cię dobija. Nie wiem jaki jest w tym sens dawanie takich przewag mając taki gemeplay. Żałosne podejscie. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 12 days ago
347 Posts