Forum Discussion

JABULITO's avatar
JABULITO
Rising Rookie
6 days ago

Aktualizacja zepsuła rozgrywkę w karierze menadżera

Na początku listopada wyszła mała aktualizacja do kariery menadżera i zepsuła rozgrywkę. Aktualizacja miała na celu "zwiększyć poziom drużyn sterowanych przez Si" co w efekcie sprawiło, że te drużyny stały się perfekcyjne. Drużyny sterowane przez komputer grają szybkimi, idealnymi podaniami. Mają perfekcyjne strzały. Za to moi obrońcy stoją jak widły w gnoju i czekają na egzekucję. Np. gram karierę FC Porto i teraz nawet takie przeciętne zespoły jak Gil Vicente czy Casa Pia grają jak Barcelona za czasów Guardioli. Wcześniej przed aktualizacją rozgrywka była ok, no to musieli ją zepsuć. I zauważyłem na innych forach, że ludzie też mają z tym problem. Zamiast skupić się na naprawie błędów gry, takich jak spadki fps, to robią niepotrzebne aktualizacje, które psują dobre rzeczy. No po prostu super! Nie dość, że przez błędy gry nie mogę grać normalnie to jeszcze dostałem na łeb perfekcyjnie grające drużyny sterowane przez SI. Brawo EA 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej JABULITO​ 

Dzięki za Twój post i wyrażenie swojej opinii. Choć nie mogę obiecać wprowadzenia zmian, chcę przekazać Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, który zawsze dąży do zapewnienia graczom jak najwyższej jakości rozgrywki.  

EA SPORTS FC opiera się na opiniach społeczności. Możesz także zajrzeć  na portal Opinie Graczy, aby przekazać szczegółowe opinie na temat dowolnej części gry.

FC Feedback. 

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.276 PostsLatest Activity: 4 hours ago