wembleeyNewcomer5 days agoanticheat jest mi w stanie ktos powiedziec jak naprawci ten blad z anticheatem bo doslownie kazde rozwiazanie jakie ktos daje na yt albo redicie nie dziala
EA_KalinaCommunity Manager3 days agoHej wembleey Potrzebujemy więcej informacji, dlatego podeślij proszę: zrzut ekranu z dokładnym komunikatem błędu AntiCheat napisz krótko, kiedy błąd się pojawia (przy starcie gry, po logo, przed menu) aktualny DxDiag
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago422 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago422 Posts
Recent DiscussionsProblemy z gauntlet Czy może mi ktoś pomóc z tynem gauntlet ? Jak wygrywam mecz czy też przegrywam to ciągle mnie wyrzuca z UT, w trakcie meczy czy nawet po skończonym. Pojawia się taki komunikat i nie zalicza mi meczy....Gra się zawiesza Ostatnio prawie w każdym meczu online w losowym momencie gra zawiesza się i pozostaje na tym samym kadrze. Nie mogę nic zrobić, bo laptop nie odpowiada wtedy na używanie pada ani klawiatury i na koni...Ban Transfer Market Cześć Społeczności FC. Od niedzieli mam ban na rynek transferowy. Bez konkretnego wytłumaczenia ze strony EA, tylko powoływanie się na License Agreement i inne górnolotne kwestie. Parokrotnie pisał...Problem z połączeniem się do Ultimate Team Od 2 dni mam problem z wejściem do trybu ultimate team. Pojawia się komunikat że dołączenie do trybu ultimate team nie jest w tej chwili możliwe. Próbowałem instalować grę na nowo oraz resetować rout...Rynek transferowy na webb app Kupiłem grę fc 26 we wrześniu zostało utworzone nowe konto na którym zostały wykonane wszystkie zadania związane z odblokowaniem rynku transferowego na webb app . Na koncie rozgrywane są do dnia ...