wembleeyNewcomer4 days agoanticheat jest mi w stanie ktos powiedziec jak naprawci ten blad z anticheatem bo doslownie kazde rozwiazanie jakie ktos daje na yt albo redicie nie dziala
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago419 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago419 Posts
Recent DiscussionsToty wydałem 40 000 fp to jakiś zart To jakiś zart wydałem 40000fp i nic mi nie dropło żadnego nawet najsłabszego TOTy nie jestem żadnym youtuberem tylko normalnym graczem nie rozumiem jak można dymać tak ludzi na hajs ta firma to jakiś...Ukończ ewolucję podstaw Dzień dobry Mam taki problem ze nie chce mi zaliczyć zadania " ryzykowana gra" ewolucję podstaw. Zrobiłem ja ponieważ jej nie widać , a nie zostaje zaliczone i mam zablokowany dostęp do rynku. Gra nie działa a mamy styczeń Jest styczeń 2026 czyli około pół roku od wydania i mojego kupienia gry i czy wam też gracze na pc mecz się wywala i macie spadki do 8-17 fps? Problem z połączeniem się do Ultimate Team Od 2 dni mam problem z wejściem do trybu ultimate team. Pojawia się komunikat że dołączenie do trybu ultimate team nie jest w tej chwili możliwe. Próbowałem instalować grę na nowo oraz resetować rout...Gra przy ładowaniu nagle gaśnie i nie odpala Cześć, umie ktoś rozwiązać problem ładowania fify i następnie gaśnięcia ? Pobrałem najnowsze aktualizacje sterowników karty graficznej ale dalej niestety nie mogę nic więcej zrobić, ogólnie Ea spada ...