Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

DAWID1234yt's avatar
DAWID1234yt
Newcomer
1 month ago

arsenal

wie ktos o co chodzi z glitchem arsenal vs arsenal? czekam juz tydzien i nadal nie potrafie wejsc do gry reinstall juz robilem i nie dzialal

mistrzostwa
playstation
rivals
ultimate team
No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.
Latest Activity: 1 hour ago
398 Posts

Recent Discussions

• criismonX's avatar

aukcja maldini niska cena obczajcie i sobie powińcie go 92 platforma PC

!!
    criismonX
    1 hour ago
  • criismonX's avatar

Maldini auction low price! (PC)

CHECK! LOL
    criismonX
    1 hour ago
  • darekpiaty's avatar

Serwery

Wygrywam mecz . Jest ostatni gwizdek koniec meczu . I. Serwery nie mogą odpowiedzieć na moje zadanie . Wyżuca mnie do menu . Po czym dostaje informacje że ja się rozlaczam . Szczekacie sobie sami ...
    darekpiaty
    2 hours ago
  • domin1996's avatar

Lagowania ciąg dalszy

Jest 1 w nocy. W mistrzostwa mozna grac od wczoraj ale wedlug serwerow niekoniecznie. Nadal wystepuje opoznienie w sterowaniu (juz nie pamietam kiedy rozegralem normalny mecz nie wychodzac przed czas...
    domin1996
    10 hours ago
  • Sznejderinio's avatar

Problem EA FC 26

Siemano, mam problem z grą, mianowicie w menu itd. wszystko chodzi dobrze, kiedy odpalam mecz w Rivals po około 30 sekundach meczu gra zaczyna działać mi jakby miała opóźnienia. Klikam podanie to zaw...
    Sznejderinio
    1 day ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.