criismonXSeasoned Newcomer21 days agoaukcja maldini niska cena obczajcie i sobie powińcie go 92 platforma PC!!
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 23 hours ago434 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 23 hours ago434 Posts
Recent DiscussionsAkademia przyszłych gwiazd. Dlaczego nie dostałem picka z Akademii przyszłych gwiazd Sami cheaterzy w fut champions w niemal 3 grach co fut champions napotykam cheaterów i te mecze przegrywam, czy jest możliwe zrobienie czegoś z tym że mam dużo gorsze nagrody za fut champions niż powinienem? Toty wydałem 40 000 fp to jakiś zart To jakiś zart wydałem 40000fp i nic mi nie dropło żadnego nawet najsłabszego TOTy nie jestem żadnym youtuberem tylko normalnym graczem nie rozumiem jak można dymać tak ludzi na hajs ta firma to jakiś...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Fut W lidze weekend jak co tydzień trafiam na czitera . Czy wy nie potraficie znaleźć nieprawidłowości w takich meczach . A o tak macie to w wiecie gdzie . Może trzeba przeklinać wtedy chociaż przeczytac...