criismonXSeasoned Newcomer4 months agoaukcja maldini niska cena obczajcie i sobie powińcie go 92 platforma PC!!
Recent Discussionsoszustów znowu widać już drugi raz gość rozłącza przegrywany mecz i gra nie zalicza punktów co za d..a Delay od ponad 4 miesięcy... Kupiłem grę tą pierwszy raz i już strasznie żałuję...Od ponad 4 miesięcy zmagam się z problemem losowych dropów fps oraz dealyem sięgającym nieraz nawet 4 sekund, nie ms tylko SEKUND.Próbowałem już d...Mentor System for Experienced Players Dear EA Sports FC Development Team, First of all, thank you for your continued efforts to improve Career Mode. As a long-time player, I would like to suggest a feature that could add more realism an...Ea nie manipuluje? Ludzie jakie to głupie. Obrońca zwalnia żeby nie bronić. Napastnik żeby nie strzelić. Strzały jak podania 60% to niecelne oraz słupki i poprzeczki. Czasem jasne, ale zawsze? To jest nudne i żenujące,...Jak to naprawić Cześć wie ktoś może jak naprawić błąd z nie zaliczeniem zadania w FC 26 bo zrobiłem tą ewolucje potrzebną do odblokowania rynku transferowego i zadanie pokazuje że jest nie zaliczone Z góry dzięki z...