gamexbox2021Rising Rookie30 days agobłąd fc 26 paczka"EA Player Supercharge Packnie działa mi paczka a próbowałem i nic mam powiąnzane konto ea pley
Recent DiscussionsNagrody za Rivals Dlaczego drugi tydzień z rzędu pomimo osiągnięcia nagrody tygodnia i ulepszenia , robiąc wgląd jaka nagroda zostanie mi przyznana za ligę 4 bylo i jest pokazane 500 żetonów Futties plus 1 z 4 rzadki...Sezony Jak to jest ze wygrywam z gosciem 5-1 on sie rozlacza a ja przegrywam mecz Czemu reset żetonów następował w czwartek rano, a teraz w piątek wieczorem? Uważam że przeniesienie resetu żetonów bez informowania graczy to kolejna próba wyłudzenia od nas pieniędzy, wsześniej żetony resetowały się w czwartek rano, teraz bez informacji zostało to zmienione...Brak żetonów z Mistrzostw FUT Witam, zdobyłem z mistrzostw 900 żetonów Futties po czym chciałem odebrać moją nagrodę za ten poświęcony czas i dostałem tylko monety a do żetonów napisało że limit tygodniowy.Nie rozumiem tego bo z ...FC 26 The World's Game Dzień dobry mam pytanie czy do FC26 The World's game zostanie dodany taki tryb jak rozegranie samego finału czy półfinału, tak jak w FIFIE 23 . Taki tryb szybkich meczów żeby nie grać całego turnieju...