Ban blokada na rynku transferowym
Hej
Podczas eventu tytanów trofeów kupiłem za 70k kilka sztuk kart campbella 91 z mysla o szybkim flipie, niestety flip sie nie udał a ja na rynku zostałem z 3-4 sztukami tych kart. Sukcesywnie przez tydzien wystawiałem je na sprzedaz po 65-70k liczac na odbicie gdyby wskoczyła ewolucja. Przez ten okres czasu udalo mi sie sprzedac dwie sztuki kart (w dwoch roznych dniach) za 65-70k gdzie cena rynkowa karty wynosila 25k, ktos omylkowo musial kupic ta karte. Po drugiej sprzedaży dostalem informacje o tym ze mam bana na rynek ze wzgledu na złamanie regulaminu. Przez dwa tygodnie odwoływałem sie od tej sprawy poprzez forumlarz lecz bezskutecznie, mam wrazenie ze przez caly okres czasu bot odpowiada na moje zgloszenie, na dodatek nikt z EA ToS nie odpowiada na moje pytanie odnosnie tego jakiej karty i sprzedazy dotyczy ta karta. Przez cala edycję handel kartami na rynku to byly flipy na TOTW gdzie TOTW bralem podczas weekendu a sprzedawalem na gorce w srodku tygodnia. Aktualnie na mojej historii odwołań jest status jako odrzucone bez mozliwosci ponownego odwołania ponieważ przekroczylem limit odwołań. Do FC wrocilem po 3 latach przerwy ale patrzac na to jakie cyrki sie tu dzieja to zastanawia sie w jaka strone to wszystko zmierza?