Blokada Football Soccer
Cześć,
w połowie sierpnia dostałem perm bana na Football Soccer z powodu Oszukiwania, myślałem początkowo że to błąd bo wiele ludzi zgłaszało że dostali losowe bany, napisalem kilka odwołań i ciągle byłem zbywany,
gdybym serio czegoś używał w celu oszukiwania to serio bym przeżył, ale mam bardzo wielki ból bo nic a nic nie używałem, nawet wszystkie SBC robiłem ręcznie i naprawdę nie wiem co było przyczyną bana, automat mnie ciągle zbywa przy odwołaniach.
ostatnio na forum widziałem kilka tematów o banach za rynek transferowy (snajpienie kart i sprzedawanie drożej) i podejrzewam że możliwe że ja też za to dostałem, miałem bardzo duży przychód z transferów (ale nie korzystałem z niczego i ręcznie snajpilem karty i sprzedawałem), tylko że robiłem to od stycznia i nie dostałem nic, nagle w połowie sierpnia gdzie prawie w ogole juz nie gralem dostałem maila o banie....
czy może jakiś pracownik EA ręcznie przejrzeć tą sprawe, albo ewentualnie się ze mną skontaktować i powiedzieć co niby zrobiłem nie tak? Dodam jeszcze że byłem graczem na poziomie D3 Rivals, 8-9win w Fut Champs to oszukwianie w trakcie meczów też nie wchodzi w gre....