Kaziu_SBMNew Novice6 months agoBrak EA FC 26 w bibliotece EA APP Cześć, czy ktoś też ma problem z brakiem gry EA FC 26 w bibliotece? Kupilem tę grę 05.08, pieniądze pobralo z konta, w historii zamówień EA jest w statusie "Przetwarzanie". Stąd rodzi się pytanie, c...Show Morexd2.png209 KBxd.png81 KB
D4vcioNewcomer6 months agoJa również od ponad tygodnia mam ciągle status przetwarzanie, tyle że mam dodaną grę do biblioteki.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago478 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago478 Posts
Recent DiscussionsFC 26 - odbicia, AI, input lag i równe szanse w trybie online Jakie trzeba mieć zdolności aby.... Każda piłka spadała pod nogi przeciwnika? Z rykoszetu, przebitki, główki i całej reszty wszystkich możliwych odbić? Jaki pilkarz robi najpierw trzy metry do przodu...Propozycja zmian w trybie kariery zawodnika Szanowny Zespole Electronic Arts, Chciałbym podzielić się sugestią dotyczącą systemu transferów w trybie Kariery Zawodnika. W poprzednich edycjach gry gracze mogli najpierw poprosić o transfer, ...Połączenie Mimo że sprawdziłem swoje położenie już kilka razy znowu mnie wywaliło. Więc nic się nie zmienia . O druga sprawą ja wiem Ronaldo nazaroo ale obrońca przebiegajacy przez piłkę gdy prowadzi ją zawodni...Propozycja-systemu sponsorów w trybie kariery Dzień dobry Chciałbym zaproponować dodanie rozbudowanego systemu sponsorów do Trybów Kariery w kolejnej odsłonie EA Sports FC. Wprowadzenie negocjowanych kontraktów sponsorskich (sponsor główny...EA FC 26 nie działa tak jak ma Witam, Posiadam laptopa HP Victus 16. Od września regularnie gram w EA FC 26 i do tej pory wszystko działało bez problemów. Jednak od pewnego czasu, po uruchomieniu meczu gra się zawiesza, rozłącza ...