Kaziu_SBMNew Novice6 months agoBrak EA FC 26 w bibliotece EA APP Cześć, czy ktoś też ma problem z brakiem gry EA FC 26 w bibliotece? Kupilem tę grę 05.08, pieniądze pobralo z konta, w historii zamówień EA jest w statusie "Przetwarzanie". Stąd rodzi się pytanie, c...Show Morexd2.png209 KBxd.png81 KB
D4vcioNewcomer6 months agoJa również od ponad tygodnia mam ciągle status przetwarzanie, tyle że mam dodaną grę do biblioteki.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago481 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago481 Posts
Recent DiscussionsPuchar skrupulatnosci 5 sezonu Witam . Rozegralem dzisiaj kilka meczy w tym wydarzeniu i zaliczylo mi tylko jeden rozegrany . Czy to tylko u mnie taki błąd czy ma go ktoś jeszcze? Ściemy i kity Online można grać do 100ms? Hahahaha To bardzo ciekawe,bo powyzej 30 robi się żółto albo czerwono i grać to sobie można najwyżej w szachy. Do tego rodzicie nowych zawodników szybciej niż chomiki. Ich...Drodzy pracownicy ea Nigdy nie podajecie konkretnych przykładów naruszenia regulaminu,a jedynie ogólniki. Inerpretujecie go wygodnie dla siebie. Nie dopuszczacie do rozwiązania na forum, które byłoby czytelne. Oznaczacie...Szerze mówiąc najgorsza gra w jaka kolwiek grałem Jest masakryczna ilośc błedów gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...