Forum Discussion

ra2nek's avatar
ra2nek
Rising Novice
1 month ago
Solved

Brak paczek promocyjnych PC

Dlaczego od paru dni nie ma zadnych paczek specjanych w sklepie? Otworzyłem wszystkie i od paru dni nie mam nic odswiezonego. O co chodzi?

• Dzięki za dodatkowe informacje.

Sprawdziłam podobne zgłoszenia i nie wygląda na to, aby był to obecnie powszechny problem. Paczki promocyjne nie są dostępne przez cały czas - ich oferta zmienia się w zależności od aktualnych wydarzeń i promocji w grze.

Chciałabym jeszcze dopytać, czy od momentu zniknięcia paczek promocyjnych minęło już kilka odświeżeń sklepu i sytuacja ani razu się nie zmieniła.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej ra2nek​ 

Dopytam o kilka szczegółów, żeby dobrze zrozumieć sytuację.

Czy cała sekcja paczek promocyjnych jest u Ciebie pusta, czy nadal widzisz jakieś oferty, tylko nie pojawiają się nowe? Czy wygląda tak samo w grze na PC oraz w Web App/Companio

• ra2nek's avatar
    ra2nek
    Rising Novice
    1 month ago

EA_Kalina​ 
    Mam dostępne tylko klasyczne paczki (złote i srebrne). Otworzyłem 2 tygodnie temu wszystkie paczki promocyjne i nic mi się nie odświeżyło. W sklepie mam tylko Zestawy muzyczne, stroje i klasyczne paczki. Nic więcej. 

Mam tak zarówno na PC jak i Web App/Companion

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Dzięki za dodatkowe informacje.

Sprawdziłam podobne zgłoszenia i nie wygląda na to, aby był to obecnie powszechny problem. Paczki promocyjne nie są dostępne przez cały czas - ich oferta zmienia się w zależności od aktualnych wydarzeń i promocji w grze.

Chciałabym jeszcze dopytać, czy od momentu zniknięcia paczek promocyjnych minęło już kilka odświeżeń sklepu i sytuacja ani razu się nie zmieniła.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 months ago
604 Posts