VisverNew Novice2 months agoBrak regeneracji zawodników w trakcie turniejuW trybie menedżera reprezentacji w trakcie Mistrzostw Europy zawodnicy nie regenerują się, a ich zmęczenie się kumuluje.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago462 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago462 Posts
Recent Discussionsgra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...Fc 26 moim zdaniem cofa się w poziomie rozwoju gry. Ostatni raz grałem w fife 19 upłynęło sporo czasu ,kupiłem Fc26 i uważam ,że nic się nie zmieniło mało tego myślę ,że fc26 jest gorsze. Zachowanie obrony dramat, fizyka gry zupełnie nie realistyczna...Tylko w grze... Jesteście wyjątkową kombinacją, nie powiem czego. Ustalacie zasady,by później je łamać. Przyzwoity naprawi błąd, arogant i bufon oleje wszystko. Lata już trwa odkąd gram przeciwko kilku, choć ustawie...Jestem pod wrażeniem Witam serdecznie wszystkich odpowiedzialnych za tą pseudo grę fc26 . Otóż sporo tu osób piszących o błędach które irytują, lecz chłopki odpowiedzialni za to są poprostu bezradni nie potrafią odpowie...Mastantuono Siema. Jesli zrobić e evolucje Mastantuono to dostanie on upgeade?