Forum Discussion

lvkaszo1221's avatar
lvkaszo1221
Rising Newcomer
1 month ago

Cheater w Mistrzostwach

Trafiłem w fut champions na cheatera, który przejął kontrole nad moimi piłkarzami, dobrze byłoby jakby został zbanowany + cofniety bilans dla mnie w mistrzostach/rekompensata. W załączniku jest zrzut ekranu z graczy w sesji, widać jak dodał "graczy", bym nie mógł sterować piłkarzami.

3 Replies

• xBronQs's avatar
    xBronQs
    Rising Rookie
    1 month ago

Nikt z tym nic nie zrobi ja wczoraj zagralem pelna lige i na 15 meczy mialem 7 takich przypadkow 2 raz weekend w weekend

• xBronQs's avatar
    xBronQs
    Rising Rookie
    1 month ago

Czy ktos zamierza cos zrobic z cheterami ? Weekend w weekend dostaje na 15 meczy okolo 7 meczy z cheaterami, coraz wiecej ludzi oglasza sie ze wbije rangi na fut champions i to pewnie glowne zrodlo.cheaterow, gra jest nie grywalna wygrywajac 8 normalnych meczy nic wiecej nie moge zrobic... bo.gram.na ludzi ktorzy steruja moja druzyna po co ten anti cheat na pc?? Chyba ze to tylko loading screen, porazka 

• lvkaszo1221's avatar
    lvkaszo1221
    Rising Newcomer
    1 month ago

W tym tygodniu to jest przesada jakas, ja gram chyba 4 mecz i drugi cziter. Masakra

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
479 Posts