na10boroRising Newcomer1 month agoCheaters in pro clubsChestera pro clubs... Slow glitching17733996604164692169136652923196.jpg4.9 MB
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago514 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago514 Posts
Recent DiscussionsIlość godzin vs liga vs umiejętności Jestem w 6 lidze po mniej niż 50h. Bez fc points oczywiście. Żaden wyczyn, przyznaję. Coś mnie jednak zastanawia. Gram z kimś, kto ma 300h. Jedzie klepką cały czas. Jest w każdym miejscu o każdym cza...Zawartość paczek Do osób, które nazywają się moderatorami, administratorami - jak zwał, tak zwał - mam pytanie i liczę na szczerą odpowiedź: czy aby trafić kartę eventową 93 i więcej trzeba wydać kasę na paczki w skl...Ktoś coś sugeruje? Wygląda na to, że olbrzymia część graczy jest ruchowo i wzrokowo niepełnosprawna. Raz, drugi, piąty i 20 można się pomylić. Ale żeby w każdym meczu 8/10 razy podawać i strzelać niecelnie? Pewnie tak ...Trophy Titans - kolejne plucie graczom w twarz EA dało SBC o Trophy Titans. Na 2-ch kontach zrobiłem to SBC. Efekt: 4 x Prinz 89. EA pokazuje tablicę z nowymi kartami, ale po co? Uczciwiej by było: dla zwykłych graczy chłam, dla tych co płacą - m...Zbędna dyskusja W tej firmie nie ma zamiaru ewentualnego. Od początku do końca w każdym produkcie wszystko jest zamierzone. Później dla zamydlenia oczu wypuszczają jakieś quasi aktualizacje, które dziwnym trafem nig...