Forum Discussion

Kowalitri's avatar
Kowalitri
Seasoned Adventurer
18 days ago

Cholerny ping

Czy Wy naprawicie w końcu ta grę na tyle by szło w końcu normalnie w nią pograć?!!!! Kolejny juz raz wyłączyłem grę pomimo tego że miałem czas pograć to sie po prostu nie da . W Rivals to już jest dramat totalny , tam to już loteria czy uda się choć jeden mecz zagrać na stabilnym łączu .  Naprawdę człowiek na już dość bo Wy zamiast skupić się w 100% na tym by w końcu gra z taką tradycją  miała stabilne i  grywalne serwery to skupiacie się na wszystkim innym co generalnie mogło by być zbędne. Chciałem też dodać że tylko w tą  grę mam problem normalnie grać,  wszystko inne które jest połączone z tym samym netem działa bez zarzutów,  tak że w tym momencie mogę tylko żałować ze kupiłem ten wadliwy produkt zwany EA FC bo ya wielce zapowiadana odsłona która miała być takim hitem jest zwykłym kitem i moge z czystym sumieniem stwierdzić że poprzednia edycja bije obecną na głowę  !!!

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 13 minutes ago
333 Posts