Forum Discussion
11 Replies
- ohwzrmd622cl1 month agoRising Traveler
Poniekąd masz rację, bo to gra komputerowa i składa się wyłącznie z cyfr. Ciągów zer i jedynek. Chyba nie myślałeś, że to prawdziwi zawodnicy?
- alewaldo741 month agoNew Scout
Cyfry i zawodnicy to jedna wielka ściema . Te cyfry co podają w oweralach to fikcja większość gry jest wyreżyserowana przez nich,to jest nabijanie ludzi. Ja miałem wrażenie że mam coś z padem nie tsk ale na wszystkich innych grach dziala poprawnie tylko na tej grze nie, także mechanicznie ta gra jest do bani, a gra w sieci to porażka, i zasługa źle działającej gospodarki EA,
Jacy oni? XD
- Greg23271 month agoSeasoned Veteran
Na turniejach grają w miarę na równych zasadach, a my gramy na serwerach ea. Z kim cię połączy i jak ten mecz będzie wyglądał to wróżenie z fusów. Często nawet nie możesz zbliżyć się do przeciwnika na pół metra a piłkarze ruszają się jakby uczyli się chodzić Jeśli chodzi o młodych graczy to już inny typ. Bardziej na telefonach niż konsola
- Avalayya1 month agoHero+
Ja powiem tak głowa i mental. Ktoś powie że to bzdura ale najwięcej procesów zachodzi w głowie i jeśli masz myśli że coś jest nie halo to można powiedzieć że już po Tobie. Obejrzyj sobie w wolnym czasie jakiś turniej pro. Tam doskonale widać jak przygotowanie samego siebie pomaga. Jeśli czujesz że nie idzie to po prostu przestań, zrób sobie przerwę.
Starzy gracze odejdą ale na ich miejsce przyjdą młodsi z większa zajawką. Ja mogę cofnąć się te 15 lat wstecz, ba pamiętam czasy FIFY 07 gdzie całymi dniami się grało a wieczorem turnieje na hamachi. Co do oszukiwania to co masz na myśli?
Sami dobrzy zawodnicy nie wystarczą, żeby wygrać każdy mecz, w końcu to Ty nimi sterujesz :p Ustawienia są też bardzo ważne, no ale to kwestia indywidualnych preferencji. Niektórzy wolą mieć strzały precyzyjne ustawione, niektórzy wolą asystę itd.
- Koni73061 month agoRising Newcomer
Cześć nie wiem jak u was ale w tej grze jest taki myk ,że jeśli wygrywasz to.zawodnicy chodzą jak po sznurku a gdy przegrasz dwa mecze lub się wylaczys, z meczu bo np.przegrywaszvto zaczyna się katastrofa . Zawodnicy nie są już tacy dokladni jak wcześniej to znaczy źle podają, potrafią wybić piłkę w trybuny,nie wychodzą na pozycję do podania . Strzały na bramkę z dosłownie 5 m są posyłane ponad poprzeczkę istny koszmar. Grałem na poziomie 7 ligi tetaz nie mogę poradzić sobie żeby wyjść z 9 ligi dostaje baty od wszystkich a mam w składzie takich piłkarzy jak Crespo, Ronaldinho , Roberto Carlos ,Maldini itp. Wszystkie karty 97, 96 No napiszcie czy wy też tak macie i co tu zrobić oni.sa poprostu beznadziejni wygrac nimi mecz graniczy z cudem
- Funky_K0wal1 month agoRising Novice
Tak, to jasne, że przychodzą nowi którzy grają i ostatecznie niewiele się zmienia,
Ale jeśli starzy gracze będą odchodzić to liczba graczy będzie taka sama lub będzie spadać, co automatycznie będzie prowadzić o spadku zysków za grę.
Ja czuję się tak bardzo oszukiwany, że nie ma nawet opcji żebym kupił fc27.
A jeśli Tobie to nie przeszkadza, kupuj dalej, skoro lubisz jak się Ciebie oszukuje. Ja wysiadam.
Wiesz kupno gry to błędne koło. Widziałem setki, jak nie tysiące postów na twitterze że ktoś nie kupi gry tyle że zapomina że z roku na rok jest starszy a na Jego miejsce wchodzi jakaś młoda osoba która żywo interesuje się piłką i chce zagrać swoim ulubionym klubem i grę zakupi. Sam w FC26 nie zagrałem dużo ale i tak FC27 jest już w mojej bibliotece i tak co roku.