Forum Discussion

BenedictoXC's avatar
BenedictoXC
Seasoned Rookie
4 months ago

Dla kogo jest ta gra ?

Miałem już nie kupować kolejnej odsłony tej pseudo symulacji piłki nożnej, ale ponownie się skusiłem, może będzie to lepsza odsłona od poprzednich ale znowu to samo. Znowu jest faworyzowanie graczy którzy są na znacznie wyższym poziomie nią przeciętny Kowalski, żeby zdobyć jakiegoś dobrego zawodnika to z paczek jest to raczej nieosiągalne, nagrody za mecze i squad battle to jakaś porażka, żeby coś ugrać w tym trybie gry to mordęga , w poprzednich edycjach w klasie światowej jeszcze jakoś się udawało coś ugrać, ale w tej odsłonie to tak jest wszystko poustawiane w squad battle że do Ellite nie ma szans się zakwalifikować. Jeśli EA idzie tylko w stronę nabijania sobie kasy i robi grę tylko dla tych najlepszych graczy to ja więcej nie będę uczestniczył w tych "igrzyskach".

2 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    Seasoned Vanguard
    4 months ago

Jeśli każdy miałby ten sam gameplay w 100% swojego czasu w tej grze, to i nawet zwykły Kowalski, mógłby się dobrze bawić. Jedyny sposób na zarabianie w tej grze, gdzie twój traf jest dnem to tylko i wyłącznie traiding. Ale na to też trzeba poświęcić czas. Ja sam nigdy jeszcze nie wylosowałem jakieś dobrej karty by móc ją sprzedać za 0.5mil, a przy tym wysypie niewymiennych zbieranie kasy jest niemożliwe. Tak więc zostaje tobie tylko odinstalować tą grę i zapomnieć lub przerzucić się w karierę lub kluby.

• BenedictoXC's avatar
    BenedictoXC
    Seasoned Rookie
    4 months ago

Wszystko się zgadza to co napisałeś,  tylko że w  Fifę gram od 15 lat i w poprzednich odsłonach było trochę łatwiej coś  ugrać, zdobyć jakiegoś lepszego piłkarza, ale racja, jest tyle fajnieszych gier, przynajmniej można grać bez frustracji i czerpać więcej przyjemności z rozgrywki. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 14 hours ago
502 Posts