Forum Discussion
No widzisz, ja obracam się w community streamerskim i słysze wiele pozytywów na temat samej gry, gameplayu, że obrona jest trudna i im to odpowiada. Odnośnie meta kart przecież tak jest co roku. Przypomnij sobie że gdy pojawiło się lenghty w FC24 to ludzie grali Tonim Kroosem bez tempa i dawał radę bo miał ten styl biegu co było na tamten moment metą a potem pojawiła się łatka i Explosive stał się popularny czyli szybki sprint na pierwszych metrach. Napewno w gameplayu zajdzie jeszcze sporo zmian. Co do paczek. Mój najlepszy wymienny traf w tej edycji to Van De Ven którego sprzedałem za 90k i Salma za 55k. Nic nadzwyczajnego. Jestem w programie EA ale nie zauważyłem "podkręconego dropu". Nigdy gra nie dogodzi wszystkim, zawsze ktoś będzie miał jakieś ale.
Tylko pamiętaj że Ci gracze w środowisku streamerskim grają meta kartami, gdzie większość roboty robią za Ciebie.. A tak od siebie każdy mecz jest inny i nie chodzi o rywala, Twój zespół ma jakieś dziwne zawirowania, raz biegają, gdzie za chwile wszystko stoi. Marzeniem jest, aby gra zależała od twoich umiejętności, ale z tym jeszcze chyba trochę poczekamy.