Forum Discussion
No Ja osobiście jestem rozczarowany, choć sam gameplay na plus tak jak bramkarze którzy ewidentnie dużo lepiej bronią to i tak szale goryczy przelewa ta obrona a raczej jej brak , może I jest trudna do nauczenia choć uważam że pomimo że bramkarzevreaguja lepiej tak obrona kuleje i gracze mojego pokroju którzy aż tyle czasu na grę nie mają w tej odsłonie raczej będą mega rozczarowani. Gram od przedpremiery i mam problemy w lidze 8 gdzie w każdej poprzedniej odsłonie już pierwszego dnia potrafiłem robić awans a teraz jest mi bliżej spadku do 9 niz awansu . Już nie mówiąc o tym że w tej 8 lidze trafiam na graczy co skkady maja juz tak dowalone że nie wiem jak to możliwe ale nawet nie o to chodzi bo choć by w poprzedniej odsłonie pomimo dużo gorszych składów radziłem sobie dość dobrze tak że jak dalej tak będzie to frajdy na pewno w tej odslonie nie będę miał i raczej kolejny raz nie dam się nabrać. Może i prosom czy tym co streamuja i poświęcają kilka czy kilkanaście godzin dziennie na tą grę pasuje to co jest ale Ja na tą chwilę jestem niezadowolony i to bardzo, chyba najbardziej właśnie z tej odsłony która miała być takim hitem a jest zwykłym kitem. Wychodzi ba to że te poprawy które miały miejsce są ukłonem dla prosoőw a gracze którzy aż tyle czas na tą grę nie mają czy aż takich umiejętności nie posiadają będą mieli jeszcze trudniej niż kiedykolwiek. Jak dla mnie poprzednia odsłona była dużo lepsza niż ta obecna.
About FC 26 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 14 hours ago
- 15 hours ago
- 23 hours ago