Forum Discussion

Daw_2115's avatar
Daw_2115
Rising Newcomer
1 month ago

EA FC 26 na PS PORTAL

Cześć! 
Piszę tutaj z zapytaniem odnośnie grania w FC 26 na ps portal. 
Po ostatniej aktualizacji portala - dodali opcję grania w gry z własnej biblioteki / chmury. 
Takie gry jak UFL czy Efootball działają świetnie, ale to nadal nie jest to. Odkąd pamiętam jestem graczem Fify/FC i bardzo mi zależy na tym, żeby dało się odpalić FC 26 z biblioteki, bez konieczności łączenia się z PS5, ponieważ w moim przypadku gdzie konsola znajduje się w Polsce, 1000km stąd - nie zawsze mam idealne połączenie, żeby sobie pograć w UT.  
Samo granie z chmury Sony - by wszystko ułatwiło, tak jak na wymienionych powyżej grach, które działają mega płynnie. 
Kontaktowałem się w tej sprawie z supportem Sony i powiedzieli mi, że są w trakcie rozmów z EA SPORTS i to tylko kwestia czasu. 
Także chciałbym się dowiedzieć tutaj, czy to prawda, czy powiedzieli tak, żebym dał spokój i nie drążył tematu. 
Dzięki za odpowiedź! 

3 Replies

• Eredinos21's avatar
    Eredinos21
    Rising Newcomer
    29 days ago

Ostatnia aktualizacja miałą dodać realizmu SB np. i dlatego jest teraz juz bardzo realistycznie. Jesli widzisz ja 40 letni Zinchenko z tempem 0około 80 biega szybciej niz adeyemi z tempem 96, coś pięknego. Bardzo realistyczne

• EDAS6971's avatar
    EDAS6971
    Newcomer
    30 days ago

Właśnie kupiłem na promocji ea fc 26 bo mam tylko PS portal i teraz nie wiem czy zwrócić zakup czy serio to dodadzą tak jak piszesz

• Daw_2115's avatar
    Daw_2115
    Rising Newcomer
    1 month ago

Dodam jeszcze, że od odpowiedzi supportu Sony minęło już ponad dwa tygodnie i nic w tej sprawie się nie zmieniło - Jak nie było, tak nie ma. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 9 hours ago
423 Posts