Forum Discussion
13 Replies
- wprdlSTRIX3 days agoSeasoned Newcomer
@everyone zainstalujecie to co macie 32 gb, potem wejdź w informację o grze i pobiera wolno do 66gb.
Czy przywrócenie licencji zrobić przed instalacją czy po? EA_Kalina
Wykonałem przed instalacją przywrócenie licencji i na sekundę pokazało że pobiera 83gb i nagle zmieniło na 32gb. Pobiera 32gb niestety...
- EA_Kalina3 days ago
Community Manager
Dzięki za wasze wypowiedzi jasioplasio POLSKI_FANJUVE KrzysPys2002 wprdlSTRIX dixonklon
Podsyłam dalsze wskazówki i oczywiście dajcie znać jak poszło:
- przywróć licencje na konsoli
- Przejdź do Ustawień > Zarządzanie kontami > Przywróć licencje.
- Wybierz Przywróć.
- odłącz od konsoli zbędne urządzenia USB (np. drugi pad, ładowarka, kierownica)
- upewnij się, że gra jest zainstalowana na dysku wewnętrznym(jeśli posiadasz dodatkowy dysk zewnętrzny)
- sprawdź czy posiadasz wystarczającą ilość wolnego miejsca
W przypadku dalszych problemów, dołączcie do postu raport błędów.
- POLSKI_FANJUVE3 days agoSeasoned Newcomer
Pora już chyba kupować ps5
- rykas693 days agoSeasoned Newcomer
reset konsoli też nie pomaga..
- rykas693 days agoSeasoned Newcomer
Problem jest następujący - przed wejściem do menu głównego jest ikonka ładowania która trwa w nieskończoność, jakiś sposób na naprawę tego problemu?
- KrzysPys20023 days agoSeasoned Newcomer
Dziś rano próbuję dalej i dalej nic fajnie że ludzie wydaje na to po ponad 4 paki i zagrać nawet nie można
Mam ten sam problem, nic nie pomogło odłączenie. Zawiesza się na ekranie jak wyżej. Jakie inne rozwiązania EA_Kalina?
- POLSKI_FANJUVE3 days agoSeasoned Newcomer
To jest po prostu jakiś żart robicie gre na stara generacje a ona nikomu nie odpala próbowałem wczoraj próbowałem też dzisiaj i nic. To jest żenujące z waszej strony
- KrzysPys20023 days agoSeasoned Newcomer
Mieliście problem na konsoli PS4 że po włączeniu gry wyświetla się tylko ekran Ładowania? Jak rozwiązać ten problem już próbowałem chyba wszystko.
About FC 26 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 52 minutes ago
- 2 hours ago
- 3 hours ago
- 4 hours ago
- 5 hours ago