krysban83Newcomer7 days agoFC26Bramkarz automatycznie wychodzi z pola karnego i później znika. Prośba o pomoc. Dzieje sie tak od dwóch dni.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 day ago446 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 day ago446 Posts
Recent DiscussionsRealistic Mode Gameplay Send someone message to Them, that Tittle Update 1.4 improved the game like never before. Gameplay is pure pleasure right now. Thanks #gameplay #realisticmode #careermode gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników al...(UT) Budowanie składu - nie wybiera automatycznie pozycji Przy budowaniu składu w Ultimate Team, gdy zaznaczę przyciskiem X jakiegoś gracza w moim składzie, a następnie nacisnę R1 aby wymienić go na innego gracza z mojego klubu, to automatycznie nie filtruj...Młodzieżowy puchar przyszłych gwiazd 6 prób na udział w turnieju to maksymimum, czy po jakimś czasie liczba prób ulega odświeżeniu? Utracone Połączenie Witam wszedłem sobie dzisiaj pograć jak co weekend w fut champions i zacząłem z rekordem 2-1 po czym w kolejnych meczach mnie wyrzucało przy wynikach na moją korzyść 4-2, 4-1 i 2-1 i już nie jest za...