krysban83Newcomer4 months agoFC26Bramkarz automatycznie wychodzi z pola karnego i później znika. Prośba o pomoc. Dzieje sie tak od dwóch dni.
Recent DiscussionsTo są kpiny Ze 100 bramek silnym mocnym strzałem zdobyłem Dempseyem,ale podróży Dempseya nie zalicza. Ciekawe, że strzał wspomnianego w Ameryce został zaliczony. Ktoś się bawi, jest mądry inaczej czy po prostu z...Rynek transferowy Cześć Mam problem, ogólnie nie mam możliwości używania rynku transferowego na aplikacji EA 26. Mam juz wszystkie misje odblokowane z rynkiem transferowym oraz codziennie rozgrywam mecze. Mój rynek ...EA SPORTS FC™ 26 | The World’s Game Świętujemy lato międzynarodowej piłki nożnej z aktualizacją The World’s Game do EA SPORTS FC™ 26, z premierą 28 maja. Oprócz zmian w stylach gry i innych aktualizacji rozgrywki opartych na waszych ...Zadanie nie zalicza się mimo wykonanej ewolucji (blokada rynku transferowego) Cześć wie ktoś może jak naprawić błąd z nie zaliczeniem zadania w FC 26 bo zrobiłem tą ewolucje potrzebną do odblokowania rynku transferowego i zadanie pokazuje że jest nie zaliczone Z góry dzięki ...Jak nagrody z EA SPORTS FC™ 26 The World’s Game przechodzą do EA SPORTS FC™ 27 Wykonuj specjalne zadania The World’s Game w EA SPORTS FC™ 26, aby zdobyć nagrody w EA SPORTS FC™ 27. Jak działają nagrody przechodzące Jak zdobywać nagrody z The World’s Game Kiedy dostanę n...