krysban83Newcomer28 days agoFC26Bramkarz automatycznie wychodzi z pola karnego i później znika. Prośba o pomoc. Dzieje sie tak od dwóch dni.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 57 minutes ago480 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 57 minutes ago480 Posts
Recent DiscussionsFCH I GAMEPLAY Jak to szło na premierę? Brak przypadkowych odbić piłki? HAHAHAHAHA NO TO MAMY BILARD NO BRAWO EA, JESZCE NA 15 MECZY 5 RAZY TRAFIAM TYPA KTORY GRA OD 40 MINUTY NA CZAS NO **bleep**. Jeszcze zapomnia...Draft Po 5 sekundach wyżuca mnie z draftu wynik 0:0 a ja mam porażkę pierwszy mecz draftu . Tą gra jest beznadziejna . Trudno uwierzyć W uczciwość tej firmy, nawet gdy się bardzo chce. Raz się obrona rozbiega jak czirliderki, tworząc autostradę do bramki,a gdy to komuś nie pomaga, wtedy npc fauluje na karnego. Naturalnie jest ostatn...Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Połączenie Mimo że sprawdziłem swoje położenie już kilka razy znowu mnie wywaliło. Więc nic się nie zmienia . O druga sprawą ja wiem Ronaldo nazaroo ale obrońca przebiegajacy przez piłkę gdy prowadzi ją zawodni...