cjcp0sxl25n3Newcomer5 months agoGram składem przeciwnika w Rivals Zacząłem mecz pierwszą akcję lekki spadek fps ziomek wbiegł w aut, po rozpoczęciu z autu gram składem przeciwnika :) jak to możliwe
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago505 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago505 Posts
Recent Discussionsslow motion problem EA, to co dzieje się z ta grą na PC i problemem slow motion zakrawa na kradzież kasy, co aktualizacja to problem się powtarza, dotyczy to setek ludzi szczególnie grających w klubach. Nakroiliście kas...Przerwa techniczna W dniu dzisiejszym (8 kwietnia w godzinach 06:00–10:00 UTC) mamy zaplanowaną przerwę techniczną. W tym czasie możesz zostać rozłączony(-a) lub nie mieć dostępu do usług online. Tworzenie meczów ...Do wszystkich poszkodowanych Jak czytam te wszystkie opinie błędy tej gry fc 26 rozgrywek w zasadzie każdej rozgrywki wszędzie są błędy. Sam zgłaszałem ale to jest nieosiągalne. Po przeczytaniu tych skarg w tej grze nie ma nic ...Trophy Titans - kolejne plucie graczom w twarz EA dało SBC o Trophy Titans. Na 2-ch kontach zrobiłem to SBC. Efekt: 4 x Prinz 89. EA pokazuje tablicę z nowymi kartami, ale po co? Uczciwiej by było: dla zwykłych graczy chłam, dla tych co płacą - m...Oddzielna kariera menedżera kadry narodowej Dzień dobry, Wielu graczy od lat prosi o możliwość prowadzenia oddzielnej kariery wyłącznie jako menedżer reprezentacji narodowej, bez obowiązku zarządzania klubem. Obecnie w trybie kariery możemy ...