Forum Discussion

Michal3105's avatar
Michal3105
Rising Rookie
2 days ago

ikony i historia

powiem prosto zdaniem graczy słabo się gra ikonami w karierze mając wygląd tylko z jednej wersji karty ikon i powinno w trybie kariery zawodnika mieć możliwość zmieniania fryzury np. ronaldo nazario na jego grzywkę i ja wiem że niektóre legendy mogą się nie zgodzić na zmienianie im fryzur na te które nie mieli tak samo w karierze menadżera chodzi o to żeby z wiekiem zmieniał się wygląd. mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi. fajnym dodatkiem było by wstawianie retro skladów albo chociaż retro rozgrywki na euro itp. chodzi o rozgrywki np. z alex hunter i retro spekcje tak samo jak upokorzyliście się w ut bo retro kit realu madryt z 2003 to jest skandal daliście zwykły biały strój z herbem zero sponsorów to jest tragedia i licze że na world game do ut dacie np. retro strój brazyli z 2006, 2002 lub francji z 1998 tylko naprawdę licencjonowane stroje 

@ea

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Michal3105​ 

Dzięki za poświęcony czas na opisanie swoich propozycji. Tego typu opinie pomagają pokazać, jakie funkcje i elementy są najbardziej oczekiwane przez społeczność.