Forum Discussion

robik_p's avatar
robik_p
Seasoned Novice
2 days ago

Ilość strzałów - na mecz 10 - 20 - 30 ???

Szanowni Panowie i Panie z EA 

Pomijam to co robicie ze sposobem rozgrywki zmieniając ją co tydzień. Trudno Wasza sprawa.

Podobno słuchacie opinii graczy.

...... Dwa pytania

1. Ile K...wa można w meczu oddać strzałów obronionych przez bramkarza przeciwnika 10 - 20 - 30 ???

Mam tego DOOOOOOOOOOOOOOOOŚĆ 

Ilości strzałów 26 - 3 i przegrywam 1 - 3 

Gdyby to był jeden mecz no to jeszcze ale ile można zeszły rok to samo teraz jeszcze gorzej. 

Ja wiem że zrobiliście zręcznościówkę, płacz i zgrzytanie kiwki są słabsze ... nie nie są słabe. Możesz grać robić akcje podawać, oskrzydlać próbować bawić się grą ......... Nie bramkarz przeciwnika broni 25 strzałów, a przeciwnik kiwnie dwa razy i wygrywa. 

2. Ile trzeba zapłacić ekstra żeby można było w to grać 500 - 1000 - 2 000 zł ??? Napiszcie od razu będziemy wiedzieć .

Jakim cudem po miesiącu gry goście mają 8 specjalnych kart z ikonami ??? Jakim Kur.... cudem. 

A człowiek robiąc praktycznie wszystkie możliwe (bez doładowania) wyzwania nie ma od początku ani jednej grywalnej karty specjalnej, oprócz tych co sam zrobi w SBC ????

LUDZIE NIE KUPUJCIE TEGO SZROTU - ŚMIEJĄ SIĘ Z NAS 

DOBRANOC

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.220 PostsLatest Activity: 2 days ago